Inköp som service

Oavsett vad ni behöver hjälp med inom inköp så kan Three P hjälpa till. Vi har hjälpt kunder med att ta fram och utveckla effektiva  processer, arbetat fram kategoristyrning för diverse kategorier, genomfört audits och även drivit upphandlingar för kunder inom olika industrier. Det vi vet är att vi är snabbare och når längre än andra.

Våra utvalda case inom Inköp som service

Four steps to successful procurement recruitment

Is your procurement recruitment taking months and delivering less than impressive results? You’re not alone. But all is not lost. Here are a few tips to help you kickstart your recruitment process.

Läs mer

Vad är inköp idag?

Inköp har förändrats de senaste året. Idag omfattar inköp så mycket mer än bara att lägga order och pressa priser. Hur långt har ni kommit på denna resa och arbetar ni med den stora paletten av verktyg som ni som inköpare har tillgång till?

Läs mer

Kundreferens Scania

Hör vad en av Three P´s kunder, Scania, säger om arbetet som de fick utfört hos sig.

Läs mer

Transportupphandling

Dava foods Sweden hade ett skyndsamt behov att få till nya och omförhandlade transportavtal för distribution av ägg över hela Sverige. Three P fick förtroendet att inom 10 veckor levererar en fullständigt sourcing av transportupphandlingen. Läs vad kunden säger om dess upplevelse.

Läs mer

Öka effektiviteten med rätta mallar

Mallar är en grundsten för att säkerställa kvalitet och effekt i ett avtal. Har ni de rätta och relevanta mallarna för era olika kategorier och när uppdaterades de senast?

Läs mer

IT Governance

En viktig faktor för att få nya samarbeten med IT leverantörer att fungera är att man har en realistisk och pragmatisk approach till IT governance. Three P har hjälpt företag med detta och beskriver, lite förenklat, somliga fallgroppar man bör undvika.

Läs mer