Digitalisering

Potentialen i digitalisering och inköp är enorm. Vi hjälper er med att använda de digitala möjligheterna på rätt sätt för er verksamhet. Vi implementerar rätt verktyg på rätt sätt.

Våra utvalda case inom Digitalisering

Digital procurement today

It is said that digitalization can bring many benefits to organizations such as streamlined processes, standardized ways of working, and accessible overviews. Procurement is no exception to this, and there are several digital procurement tools that companies can use. Three P has done it's own reasearch on the adapation of digital tools within procurement organizations.

Läs Mer

SRM system, ett givet värde för er inköpsorganisation

Det är inte ovanligt att överlämning från tidigare medarbetare till nya uteblir samtidigt som legala dokument och korrespondens inte arkiveras på rätt plats. Detta utgör ett problem vid legala diskussioner efter projekt mellan kund och leverantör. Men vi har en lösning. Det kallas SRM system! Läs mer.

Läs Mer

Digitalisering av inköp stavas Source – to – pay (S2P)

Alla pratar om digitalisering. Men vad är viktigt att tänka på och vad är värt att investera i dagsläget? Three P har drivit flera projekt inom Source-To-Pay och ser klara, verkliga och relevanta fördelar med att utvärdera denna investering.

Läs Mer

Ta kontroll över avtalen på företaget

Three P’s avtalshantering i Sharepoint hjälper företag att få full koll på sina avtal och kontrakt. Det blir enkelt att komma ihåg att omförhandla, förnya eller säga upp ett avtal i tid.

Läs Mer

Starta er digitaliseringsresa med spend analys

För de organisationer som inte digitaliserat sin source-to-pay process och frågar vart man ska börja är Three P's generella rekommendation; spend analys modulen.

Läs Mer