How digital solutions help you gain control of your contracts

En del av resan för mer en digitaliserad source to pay (S2P) process handlar om att digitalisera hanteringen av avtal och kontrakt. Dåligt hanterade kontrakt kan leda till ökade leverantörskostnader och risker. I denna situation åsidosätter behovet av att få kontroll över avtalen andra mål såsom kostnadsbesparingar. Three P’s avtalshantering i Sharepoint hjälper företag att få full koll på sina avtal och kontrakt. Det blir enkelt att komma ihåg att omförhandla, förnya eller säga upp ett avtal i tid.

På Three P har vi hjälpt kunder med kravställning och upphandling av ”Contract Life Cycle Management” (CLM) moduler. Med vår samlade erfarenhet och kunskap inom området, har vi utvecklat en enkel, kostnadseffektiv och användarbar lösning som ett alternativ till de mer avancerade avtalshanteringstjänsterna på marknaden.

Lösningen är utvecklad direkt i SharePoint och låter ert företag ta kontrollen över era avtal. I många fall slipper man helt att hantera original då digitala kopior finns lättillgängliga på ett överskådligt sätt. Ladda enkelt upp avtal i SharePoint genom att fylla i relevant data, ange en ansvarig och eventuellt en huvudansvarig för avtalet.

Det är viktigt att ha bra koll på när avtal och kontrakt ska sägas upp, förnyas eller omförhandlas. Three P’s lösning löser det smidigt genom att automatiskt informera ansvarig personal i god tid innan avtalen går ut. Ange sista förhandlingsdatum och larm går då ut i tid med påminnelser för åtgärd.

Något som är otroligt användbart är SharePoints versionshantering som används för att spåra tidigare versioner, se vem som har gjort ändringar och återställa tidigare version.

Urval av funktioner;

- SharePoint lista med inputfält för avtalsdata
- Automatiska påminnelser för exempelvis utgåendekontrakt
- Bifoga en eller flera filer till varje avtal
- Filtrerings- och sökmöjligheter
- Anpassade behörighetsnivåer
- Exportmöjligheter av data till Excel
- Enkel åtkomst via Teams

Three P's avtalshanteringssystem i SharepointOch mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer.

Andreas Zetterberg

+46 708 93 29 24