Nyheter

Detta händer på Three P

Våra senaste nyheter

Utmanande försörjningskedjor

2021 har sannerligen varit ett prövningarnas år, på många olika sätt och plan. Många företag har fått erfara stora utmaningar i sina försörjningskedjor och har fått lägga alltmer resurser på att hantera betydande ökningar av ledtider, logistik- och materialkostnader. Vi på Three P har genomfört olika aktiviteter för att säkerställa stabila, redundanta och hållbara leveranskedjor. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna så berättar vi om våra Lessons Learned.

Läs mer

Three P välkomnar Christian Lindh

Three P fortsätter sin expansiva fas och vi har glädjen att lyfta fram vår senaste rekryt och medarbetare Christian Lindh! Med den gedigna erfarenhet av både strategisk inköp, leverantörsutveckling och inköpanalyser som Christian besitter ser vi honom som ett starkt tillskott till Three P.

Läs mer

Senior inköpskonsult

Three P har haft ett spännande och intensivt år. Mycket har hänt på kort tid och vi fortsätter på vår resa till att bli det självklara valet inom professionellt inköp. Vi söker därför nu 3 nya seniora kollegor som vill bli en del av vår resa och framgångshistoria.

Läs mer

Kommande event

Förhandlingstaktiker

Taktiker är val som görs för att lyckas med framgångsrika förhandlingar. En professionell inköpare skall använda minst 7 st i varje möte med leverantörer. Hur många använder ni? Och vet ni vilka dessa är?

Läs mer

Vad är, och vilket värde skapar Source-to-Pay (S2P)

Allt du vill veta om S2P på ett seminarium!

Läs mer