Nyheter

Detta händer på Three P

Våra senaste nyheter

Christian Shafi Senior Inköpskonsult Category Management

Three P fortsätter sin tillväxt resa! Vi har glädjen att lyfta fram vår senaste rekryt och medarbetare Christian Shafi! Christian kommer senast från DHL där han har arbetat i 8 år med strategiskt inköp, logistik och processutveckling. Och flera poster kommer att komma eftersom vi växer i takt med förtroendet från våra kunder. Varmt Välkommen Christian!

Läs mer

Christian Torgerson börjar

Three P växer och anställer fler professionella inköpare. Vår senaste rekrytering avslutades med att vi anställde den mycket välrenommerade och erfarna inköpschefen Christian Torgerson. Christian kommer närmast från Sobi och Swedbank där han arbetade som CPO/inköpsdirektör.

Läs mer

Three P växer. Vi söker fler professionella inköpare

Three P har fått stort förtroende och tillit från våra kunder inom många olika branscher. Att vi fokuserar på kvalitet, professionalism, driv och kompetens har gett ringar på vattnet. Just nu har vi flera spännande uppdrag på ingång och söker därför fler kompetenta, engagerade och social kollegor som vill vara med och utveckla framtidens inköp.

Läs mer

Kommande event

Förhandlingstaktiker

Taktiker är val som görs för att lyckas med framgångsrika förhandlingar. En professionell inköpare skall använda minst 7 st i varje möte med leverantörer. Hur många använder ni? Och vet ni vilka dessa är?

Läs mer

Vad är, och vilket värde skapar Source-to-Pay (S2P)

Allt du vill veta om S2P på ett seminarium!

Läs mer