Om three p

Specialister på inköp

Three P står för Professional Procurement Partner. Vi erbjuder våra kunder vår specialistkompetens inom inköp och brinner för att utveckla inköpsfunktioner samt människorna i dessa för att åstadkomma bättre resultat.

Three P grundades av Victor Persson, tidigare Nordisk Inköpsdirektör på Skanska och CPO på Åkers. Tillsammans med ett antal medarbetare började uppbyggandet av ett bolag där inköpstiteln bärs med stolthet och med målet att hjälpa våra kunder att nå deras fulla inköpspotential.

Din partner inom inköp

Varför ska ni samarbeta med Three P?

Vi är specialiserade inom inköp.

När du vill uppnå bättre inköpsresultat så har vi den erfarenhet, kompetens och driv du behöver. På Three P anser att inköp är en profession och inte en roll. Således anställer vi bara personer som vill vara, eller är bäst i Sverige inom inköps olika grenar.

LÄS MER

Vi har erfarenhet från flera olika branscher.

Three P känner till de utmaningarna man som inköpschef eller företagare ofta ställs inför. Framförallt vet vi hur man kan arbeta smartare, sänker kostnaderna samt öka effektiviteten i olika typer av bolag. Denna kunskap har uppkommit genom den breda variation vi har av kunder inom alla segment och storlekar.

LÄS MER

Ett konkurrenskraftigt alternativ.

Då vi är specialister inom inköp rekryterar vi personer med hög relevant kompetens och utomordentligt track record. Vi utmanar de stora firmorna med vår specialist kompetens. Hittills har vi bara nöjda kunder där vårt kontinuerliga mål är att "överträffa förväntningar".

LÄS MER

Levererar lösningar som fungerar i praktiken.

Vi levererar realistiska och pragmatiska lösningar som leder till konkreta resultat med helheten i åtanke. Vi anpassar oss efter kundens mognadsgrad, verksamhetsmiljö, storlek och potential. Inga kunder är för stora eller för små för Three P. Vi kommer leverera oavsett vad.

LÄS MER
vad kan ni förvänta er av oss

Vi är och agerar enligt vårt namn

Professional

Vi kan stolt kalla oss för professionella inköpare. Detta gäller vår leverans, kompetens, etik och hur vi agerar.

LÄS MER

Procurement

Vår specialistkompetens är inköp, oavsett område inom inköp har vi kompetensen.

lÄS MER

Partner

Vårt största intresse är alltid framgången för det företag vi arbetar för. Vi lyssnar, anpassar och levererar i tid, varje gång.

LÄS MER

Levererar resultat

Vi levererar skräddarsydda och pragmatiska lösningar som genererar mervärde. Vi garanterar det!

lÄS MER
Karriär

Bli en del av Three P

Vi söker alltid ambitiösa personer som vill jobba med oss! Kontakta oss idag eller läs mer om de lediga tjänsterna som finns.

läs mer