Three P välkomnar Christian Lindh

Three P fortsätter sin expansiva fas och vi har glädjen att lyfta fram vår senaste rekryt och medarbetare Christian Lindh!

Christian kommer senast från Master Builders Solutions (tidigare BASF) där han var inköpsansvarig för hela den nordiska verksamheten. Innan dess var Christian kategoriansvarig på Skanska där han var ansvarig både för isolering- och skivmaterial men även hissar och rulltrappor under 5 år.

På både Master Builders Solutions och Skanska arbetade Christian både med sourcing och förhandlingar samt en hel del med leverantörsutveckling och category management. Med denna gedigna bakgrund samt erfarenhet som inköpsanalytiker ser vi Christian som ett starkt tillskott till Three P både ur ett inköpsperspektiv men även att kunna bidraga till Three P´s utveckling framöver.

”Vi är oerhört glada över att Christian valt att börja arbeta hos oss. Jag har personligen arbetat med honom i tidigare roller inom Skanska och vet att han både gör genomgående professionellt inköpsarbete och har den strategiska höjd samt den erfarenhet vi söker.” säger VD Victor Persson.

Ännu en gång, varmt välkommen Christian!

Vi söker nu fler professionella inköpare. Är du intresserad,kolla vidare under "om oss" och "karriär".

Event-datum:
Längd:
OSA senast
Plats:
Skicka din anmälan till: