Senior inköpskonsult

Three P har haft ett spännande och intensivt år. Mycket har hänt på kort tid och vi fortsätter på vår resa till att bli det självklara valet inom professionellt inköp. Vi söker därför nu 3 nya seniora kollegor som vill bli en del av vår resa och framgångshistoria. Bland annat skall en av dessa kollegor ha stor erfarenhet av inköp inom bygg och entreprenad.

Vi letar efter likasinnade och engagerade medarbetare som kommer utgöra hörnstenar i att vidareutveckla bolaget samt vara nyckelspelare i den expansionsfas vi står inför. Utöver att vara en högpresterare inom Inköp kommer personerna också att vara med att bygga nya kundrelationer och lära upp våra yngre förmågor.

Är du, eller känner du någon som är lika passionerade som vi är beträffande inköp, samtidigt som de vill vara med och bygga upp ett marknadsledande konsultbolag, så finns nu båda annonserna upplagda på LinkedIn.

Givetvis är ni också alltid välkomna att ringa vår VD, Victor Persson, på 0722-192553 om ni har frågor eller funderingar.

Event-datum:
Längd:
OSA senast
Plats:
Skicka din anmälan till: