Three P växer. Vi söker fler professionella inköpare

Three P har fått stort förtroende och tillit från våra kunder inom många olika branscher. Att vi fokuserar på kvalitet, professionalism, driv och kompetens har gett ringar på vattnet. Just nu har vi flera spännande uppdrag på ingång och söker därför fler kompetenta, engagerade och social kollegor som vill vara med och utveckla framtidens inköp.

Hos oss på Three P blir man välkomnad av ett grupp likasinnade. I alla fall om man brinner för inköp som profession, att driva utveckling av inköp hos både kund och internt på Three P samt att man uppskattar kollegor som gillar att dela med sig av sina erfarenheter.

Vi genomför uppdrag åt kunder, både multinationella företag som nystartade expansiva bolag. Vi arbetar med allt från att undersöka vad företag kan göra bättre och effektivare till att ta fram strukturkapital och genomföra sourcing case. Generellt uppskattar kunderna att vi tar egna initiativ, kommer med förbättringsförslag och ökar deras långsiktighet samt bidrar till besparingar och ökat värdeskapande.

Är de en av dem vi söker, eller känner någon som är det, hör gärna av dig eller tipsa om vår annons på LinkedIn. Annars finner ni annonsen under "om oss" längst ner på sidan.

Event-datum:
Längd:
OSA senast
Plats:
Skicka din anmälan till: