2 nya medarbetare

Trots att det är sommar fortsätter resan för Three P! Låt mig presentera två nya kollegor till teamet, August och Eric.

Augsust Tegbrant började sin anställning på Three P i maj 2022 då han kom över från Maersk. August tog examen från Chalmers tekniska högskola 2021 med en Master of Science (MSc.) inom Supply Chain Management. August är en person som är både strukturerad, pragmatisk och analytisk. Han är känd för sin analytiska förmåga och hans arbetsfilosofi är att sträva efter effektivitet och att alltid vara lösningsorienterad.

Eric Strutzenblad påbörjar sin anställning hos oss i augusti 2022. Dock initierades hans resa tidigare då han sedan årsskiftet skrivit sitt examensarbete "Designing a MaturityPhase Model for Digital Procurement Tools" hos oss på Three P under våren. Under denna tid har han även arbetat som deltidsanalytiker och hjälpt våra kunder med främst spendanalys, upphandlingar och datainsamling. Eric beskrivs bäst som en sann "doer" och är alltid redo för en utmaning!

"Vi är mycket glada över att ha anställt två unga talanger då de stärker Three Ps filosofi som handlar om att skapa en gedigen mix av erfarna konsulter och framtida högpresterare" säger vår VD Victor Persson.

Vi välkomnar dessa två herrar in i Three P-familjen! Så även om det är sommar fortsätter vår resa, och vi söker nu fler Seniora konsulter, för att fortsätta bygga vidare på vår mix av erfarna Iinköpsexperter och duktiga analytiker.

Event-datum:
Längd:
OSA senast
Plats:
Skicka din anmälan till: